Kiscsoportos Óvónőnk, Evelin
2017. június 07. írta: KONSTRUKTÍV ÉLETVEZETÉS ISKOLÁJA

Kiscsoportos Óvónőnk, Evelin

Számomra nem volt kérdés, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Mindig is tudtam, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, ezért a gimnázium befejezése után 2014-ben elvégeztem a csecsemő és gyermeknevelő-gondozó szakot, majd az óvodapedagógia alapképzést az Apor Vilmos Katolikus Főiskolában.

A gyakorlatok során még inkább megszerettem a szakmámat. Arra törekszem, hogy a hozzám kerülő gyerekeket az óvodába lépésüktől kezdve pozitív hatások érjék, és érezzék jól magukat a csoportban. A tevékenységek során mindenki életkorának megfelelően, önmagához képest fejlődjön. A hangszerek és a zene fontos részét képzik a mindennapjaimnak. Tehát igyekszem a zene iránti szeretetemet minél változatosabban átadni a gyermekeknek: élő zene (furulya, hegedű, hangszerek gyakori használata), sok-sok ének, mondóka, körjáték segítségével.

Ezek mellett fontosnak tartom, hogy a rám bízott gyermekeket segítsem abban, hogy egyéni adottságaiknak, képességeiknek megfelelően megismerjék a körülöttük lévő világot és így önmagukat is. Ezáltal derűs, érdeklődő, nyitott felnőtté váljanak. Minél több játékkal, mesével, rajzzal, énekkel, mozgással igyekszem majd a mindennapokat hangulatossá, tartalmassá tenni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koneliiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr7012571963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása