Kerekes Fruzsina - Óvodapedagógus
2017. május 10. írta: KONSTRUKTÍV ÉLETVEZETÉS ISKOLÁJA

Kerekes Fruzsina - Óvodapedagógus

 

Édesanyám is óvodapedagógusként dolgozott, így a munkájába napi szinten beleláthattam. Számomra innen ered a szakma szeretete.

Gyermekkorom óta szeretek a gyerekek közelében lenni. Imádom az őszinteségüket, a világra való rácsodálkozásukat. A főiskolai évek alatt még szorosabb kötődés alakult ki eme hivatáshoz. Élveztem minden percét. A gyerekekkel töltött időt, a gyakorlatokat. Próbáltam a maximumot kihozni magamból, mivel maximalista típus vagyok. Ezt a főiskola egy „Kiváló óvodapedagógus jelölt” kitüntetéssel díjazta.

A környezetemre nyitott, azzal szoros és intenzív kapcsolatban lévő, lelkes, pozitív kisugárzással bíró személyiségnek vallom magam. Célom, az óvodáskorú gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlesztése, a gyermeki személyiség kibontakoztatásának elősegítése, az életkori és egyéni sajátosságok és az eltérő fejlődési ütem figyelembevételével.

A pedagógus létemet meghatározó értékek: 

  • minden gyermek egyéni érték
  • gondoskodó szeretet nyújtása
  • összetartozás élményének erősítése
  • különbözőségek elfogadására, tiszteletre nevelés
  • „Adni és kapni tudás” – mások örömének átérzése

 kep.png

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/XekUPmyBx230CZ9w1
www.varazshidtanoda.hu
varazshidtanoda@gmail.com
06-70-422-24-89 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koneliiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr7612495859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása