Motiváció a tanulásban!
2017. március 29. írta: KONSTRUKTÍV ÉLETVEZETÉS ISKOLÁJA

Motiváció a tanulásban!

A motiváció kulcsszerepet játszik a tanulás során, amely a külső tapasztalatszerzésre, megismerésre épül és gyakorlás útján sajátítható el leginkább. A kihívások inspiráló jelleggel hatnak az agyi tevékenységre, így a tanulásra is. Azokra az információkra emlékszünk leginkább, amelyekhez sok érzelem, élményelem fűződik, a boldog, vidám közegben megszerzett ismeretek rögzülnek igazán. Tanodánkban ezért arra törekszünk, hogy a gyerekeket cselekedtető, játékos feladatokkal tanítsunk új dolgokra, tapasztalatszerzés útján értsék meg a dolgok mikéntjét, olyan tevékenységeket végezzenek a foglalkozásainkon, amelyekben örömüket lelik.
Gyertek el a Koneli Iskolába és a Varázshíd Tanodába! Győződjetek meg róla Ti is, hogy Nálunk tényleg minden gyermek szeret tanulni! 


Iskola előkészítő Hívogatónk időpontja: április 4.

Iskola Hívogatónk időpontja április 6.

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/B40pQtb0cYwkMotD2

motivacio.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://koneliiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr2212386437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása