Komplex Konstruktív Életvezetés - KONELI
2016. október 26. írta: KONSTRUKTÍV ÉLETVEZETÉS ISKOLÁJA

Komplex Konstruktív Életvezetés - KONELI

Pedagógus továbbképzési program indul 2017. februártól

 

KONELI Iskola egyedi lesz mind szellemiségben, mind gyakorlatában, a már bevált és jól működő reformoktatási módszereket fogja össze, és a gyakorlatban is alkalmazza. Iskolánk komplex pedagógiai koncepciójának vázát Bábosik István professzor neveléselmélete adja, melynek legfontosabb célélkitűzése, hogy a gyermekek boldog és sikeres felnőttekké váljanak.

A pedagógusokat tovább képezzük a KONELI program szerint, így Bábosik István, és a teljes KONELI Alapítvány tagjai, valamint a felkért szakértő pedagógusok fogják felkészíteni a leendő pedagógusokat, a KONELI Program szellemiségére, és gyakorlatára, akkreditált intézményünkben. A személyiség struktúra és személyiség fejlesztés széleskörű ismeretére épülő pedagógiai tevékenység az elsődleges cél.

books-magazines-building-school.jpg

 

A képzés célja olyan pedagógusok, óvodáskorú és tanköteles gyerekekkel foglalkozó szakemberek képzése, akik képessé válnak saját munkaköri feladataik ellátása során, a konstruktív életvezetésű személyiség formálására, aki szociálisan életképes és szocio-morálisan normakövető. 

A pedagógus hallgatók alkalmassá válnak szakmai munkájuk során a neveléstudomány modern eszközeivel a holisztikus személyiségfejlesztésre, a gyermekközpontú tevékenységszervezésre, a komplex, motivált egyéni és kooperatív feladatok alkalmazására, a differenciált fejlesztésre, az együttműködési képesség fejlesztésére, a gyerekek és a tanulók adekvát szükségleteinek figyelembe vételére, az érzelem-gazdag személyiség formálására. A képzés elősegíti a programban résztvevők kommunikációs kompetenciájának, professzionális tevékenységének fejlődését.

A képzésre való jelentkezés alapfeltétele főiskolai vagy egyetemi szintű képzésben szerzett pedagógus diploma (óvodapedagógus, tanító, tanár, konduktor, gyógypedagógus). A hallgatók tanulmányaikat záróvizsgával fejezik be. A záróvizsga a szükséges tudás, ismeretek, képességek meglétét igazoló tanúsítvány megszerzéséhez szükséges kompetenciák ellenőrzése és értékelése, ahol a hallgatónak arról is tanúságot kell tennie, hogy a tanultakat alkalmazni is tudja.

A képzésre jelentkezni az iskola honlapján található űrlap kitöltésével lehet: http://koneli.hu/pedagogusoknak

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koneliiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr2311836649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása